Starity

Mark Ruffalo gyászol

2011. május 03. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Viharsziget sztárja meghökkentő nyilatkozatot tett, miszerint még mindig gyászolja elhunyt csirkéit.

hirdetés
Mark Ruffalo gyászol

Míg az állatbarátok nagy része kutyákért vagy macskákért él és hal, addig Mark Ruffalo mindent megtett volna farmján élő baromfijaiért. A színész elmondása szerint még mindig bánkódik a tűzvészben elpusztult állatok miatt –akik pont az Oscar-gála ideje alatt vesztették életüket.

A Hirtelen 30 sztárja számos csirkét tartott farmján, melyek akkor pusztultak el, amikor a színész házon kívül volt, ráadásul az Academy Awardson. Miután a pajta kigyulladt, lehetetlen volt megmenteni az állatokat, így a farm gazdasága nagyrészt odaveszett.

„A csirkéim mind odavesztek a pajtatűzben. Olyan volt, mint valami borzalmas rostonsütés. Ha nem kellett volna elmennem arra a flancos gálára, akkor a csirkék még mindig élnének. Tényleg nagyon szerettem azokat az állatokat” – nyilatkozta Ruffalo a The Sunnak. 

Markot kárpótolhatta volna a gála, a színész ugyanis esélyes volt a szobor elnyerésére A gyerekek jól vannak című filmben nyújtott alakításáért, azonban üres kézzel távozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek