Starity

David Guettával bulizik Dukai Regina

2011. május 07. 14:02   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztos mindenki tudja már, hogy Regina nyerte meg a Guetta által kihirdetett énekversenyt. Regi már el is utazott Londonba emiatt.

hirdetés
David Guettával bulizik Dukai Regina

Tegnap hajnalban indult Dukai Regina repülőgépe Londonba. Regi a híres DJ, David Guetta által kihirdetett verseny győzteseként indult el a bulira, és azt nyilatkozta, hogy már nagyon izgul amiatt, hogy milyen lesz kint.

Az énekesnő az egyik barátnőjét is magával vitte, hogy az egész hétvégét a városban töltse, majd szombaton megtörténjen a nagy találkozó. Szeretett volna Fecével utazni, ám őt Olaszországhoz köti a munkája. A szépség persze örül, hogy a barátnője utazott vele, hisz ő amerikai állampolgár és – bár Regi is tud angolul – egy kis segítség azért nem árt majd szombaton.

A találkozóra Regina egy Sugarbird-ruhát választott. Különleges ajándékkal is meglepi majd Davidet: „Szeretnék majd egy felénekelt dalt is előadni, hiszen az, amivel nyertem, nem igazán a legjobb produkcióm volt. Akkor csak poénból küldtem be a versenyre a dalt, nem gondoltam, hogy esélyem lehet” – mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek