Starity

Johnny Deppnek fogalma sem volt a filmjéről

2011. május 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp, alias Jack Sparrow kapitány bevallotta, hogy számára a Karib-tenger kalózai második és harmadik része nagyon sokszor volt zavaros.

hirdetés
Johnny Deppnek fogalma sem volt a filmjéről

A legszexibb férfiak közt számon tartott színész nemrégiben bevallotta, hogy az immáron négyrészesre duzzadó sorozat második és harmadik részének forgatásai alatt néha fogalma sem volt róla, hogy mi lesz a végkifejlet. Így hát még könnyebb lehetett számára a kalózkapitányt megformálni, hiszen mint tudjuk, a karakter sincs mindig a helyzet magaslatán. Depp mentségére szóljon, a rendező, Gore Verbinski sem mindig tudta felvilágosítani a történettel kapcsolatban.

„Az íróknak ki kellett találniuk egy trilógiát a semmiből. Olyat, amiben sok az esemény, és kellőképpen komplikált. Emlékszem, sokszor beszélgettem Gore-ral a produkció különböző szakaszaiban a második és a harmadik résznél, és azt mondogattam neki, hogy nem igazán tudom, mi ez az egész. Ő meg csak azt mondta, valójában én sem, de azért csak forgassuk le ezt a jelenetet. Ez a pasas ennek a pasasnak az apja, és ez a srác szerelmes ebbe a nőbe. Mi van? Teljesen zavaros volt az egész” – nyilatkozta Johnny.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek