Starity

Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!

2011. május 08. 22:10   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre lezajlott a Való Világ 4 című magyar valóságshow várva várt fináléja Alekosz, Éva és Jerzy között. Először Éva esett ki, majd Jerzy maradt le 44 százalékkal az okostojás mögött.

hirdetés
Alekosz lett a Való Világ 4 győztese!

A Való Világ 4 legutolsó párbaja, a finálé vasárnap 7 órai kezdéssel izgalmakban gazdag estét tartogatott a nézők számára. A műsor Tóth Gabi és Ádok Zoli előadásával kezdődött, akik elénekelték a főcímdal hosszú változatát – ezután több koncertet is végignézhettünk a show alatt, többek között Delhusa Gjonét, illetve VV Béci, Vastag Csaba és Király L. Norbi új dalait. A két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Lilu elegáns ruhában köszöntötték a nézőket, így kezdetét vehette a végső harc.

Miután a három finalista – Alekosz, Éva és Jerzy – kiértek a stúdióba, fantomképeket láthattunk, melyek alatt 22:35:43%-os arány állt. Mint kiderült, a törtető Éva állt az első helyen, így ő a 22%-ával búcsúzott elsőként a játéktól. A VV4 harmadik helyezettje – a nők közül az első – könnyes szemekkel búcsúzott. A szőke lány azt mondta, számított már rá, hogy nem nyeri meg a játékot. Egy hangos „szavazzatok Alekoszra!” felkiáltással lépett ki az „utca” feliratú ajtón.

Eztuán, amint Alekosz és Jerzy visszatértek a villába – ahol beültek a tévé elé, és a kanapén próbáltak megnyugodni –, már nem kellett sokat várni a végeredményre. Az eredmény 56:44% lett Alekosz javára, aki felugrott a kanapéról, és örömében rohangálni kezdett.

Nagy Alekosz így a főnyereménnyel távozott a villából: egy Corvin sétányon található lakás és egy Chevrulet Cruze tulajdonosa lesz, évente havi egymillió forintot fog kapni, illetve másodmagával elmehet egy Maldív-szigeteki körutazásra. Ennyit kapott a 165 napos bezártsága után, az első lakók ugyanis 2010. november 24-én költöztek be, így a Való Világ-szériák eddigi leghosszabbika volt a negyedik évad. A szereplők létszáma is itt volt a legnagyobb: Alekosz nem kevesebb mint 15 embert győzött le akkor, amikor megnyerte az egész játékot.

A ma esti BeleValóVilág című műsorban fog kiderülni, hogy Alekosz igent mond-e arra a felkérésre, amit Benkő Dániel feleségkereső műsorának példájára kezdtek el készíteni számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek