Starity

Depp nem sietteti az ötödik részt

2011. május 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp úgy érzi, a Karib-tenger kalózai negyedik részének bemutatása után egy ideig pihentetniük kell az ötödik részt, illetve annak forgatókönyvét.

hirdetés
Depp nem sietteti az ötödik részt

Johnny Depp már többször is elmondta, bármikor szívesen belebújna Jack kapitány bőrébe, így a negyedik rész bemutatása után tervei között szerepelt az azt követő részek leforgatása is. Most azonban változtak az elképzelései: egyáltalán nem sietteti a folytatást.

„Nem szeretném most azonnal leforgatni és elkészíteni 2012-re a filmet. Nem akarom siettetni, mivel szeretném, ha olyan különleges lenne a forgatókönyv, amilyen különleges számomra maga a film. Nem akarok összecsapott munkát” – nyilatkozta Depp a Hollywood Reporter magazinnak.

A Kalózok harmadik epizódja, A világ végén nem szerepelt túl jól a kritikusok szemében, így nem véletlen, hogy a színész egy ügyesen kidolgozott munkát szeretne rajongóinak adni. Az Ismeretlen vizeken premierjére már a hazai rajongóknak sem kell sokat várniuk, hiszen május 19-étől vetítik a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek