Starity

Megjelent Rihanna új klipje

2011. május 09. 20:08   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő Loud című albumának 4. kislemezéhez, a California King Bedhez készült Rihanna legújabb klipje. A pörgős dalok után a soron következő dal egy visszafogott, lassú ballada, melyhez szintén érzelmes videofilm érkezett.

hirdetés
Megjelent Rihanna új klipje

A mostanában karrierje csúcsán lévő Rihanna a Loud lemezéről újabb kislemezt jelentetett meg, méghozzá a California King Bedet, ami – a pörgősebb dalok, illetve a sokakat megbotránkoztató S&M után – egy lassú, érzelmes ballada, melyhez hasonlóan lágy klip készült. A California King Bed már a 4. dal az énekesnő 5. stúdióalbumáról, ami várhatóan szintén olyan sikeres lesz, mint az előbbi kislemezek.

A klip hangvétele lágy, a színek és a vágás is illeszkedik a lassú tempójú dalhoz. A video egy szerelmi történetet ölel fel, ahol az énekes (Rihanna) eltávolodik szerelmétől, és bár mindkettejüknek fáj, hogy így alakult a kapcsolatuk, mégsem tudnak mit tenni ez ellen.

A Loud albumával nagy sikereket elérő Rihanna nyáron indul turnézni a világ körül, hogy promótálja legutolsó lemezét. A korongról a Man Down lesz a következő single, melyhez az énekesnő már le is forgatta a klipjét pár nappal ezelőtt Jamaikában.

A klip ezen a linken tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek