Starity

Chris Hemsworth büszke új filmjére

2011. május 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Hemsworth rengeteg rajongóra tett szert legújabb filmje, a Thor kapcsán. A színész legutóbbi interjújában elmondta, rendkívül büszke a filmre és szerepére, sőt, otthon még egy játékbabája is van magáról.

hirdetés
Chris Hemsworth büszke új filmjére

A Thort alig egy hete kezdték vetíteni a hazai mozik, azonban a készítők máris elképesztő bevételekkel számolhatnak. A film főszereplője, Chris Hemsworth elmondta, rendkívül büszke erre a filmjére, és örül annak, hogy őt kérték fel egy ekkora legenda megformálására.

Chris – a film sikerének köszönhetően – jelenleg bővelkedik a különféle felkérésekben, és a Sun magazinnak adott interjújában nyilatkozott a frissen átélt sikereiről, továbbá azt is bevallotta, hogy saját Thor-babával is büszkélkedhet.

„Az unokahúgom folyamatosan körülöttem szaladgál a Thor-babával. A testvérem el is akarta kapni, hogy kivegye belőle az elemet, mert a gyerek mindig nyomkodja rajta a gombot, a játék meg ilyenkor olyanokat mond, hogy »Én vagyok Thor«, vagy »A hatalmas Mjölnir!«. Őt ez halálra idegesíti, én viszont nagyon jókat nevetek rajta, elképesztően jó.”

A színész valóban büszke lehet az alakítására, hiszen a film a bemutatás után pár nappal már át is lépte a 100 millió dolláros álomhatárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek