Starity

Vége a Doktor House-nak

2011. május 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rossz hír a Dr. House-rajongóknak: Hugh Laurie úgy döntött, kiszáll a híres sorozatból, mert elege lett az általa alakított karakterből.

hirdetés
Vége a Doktor House-nak

Hugh Laurie – aki 8 évadon át szórakoztatta a nézőket Doktor House bőrében – úgy döntött, kiszáll a sorozatból, mert elege lett a faragatlan figurából.

„Úgy tűnik, idén nyáron a nyolcadik évad forgatásával befejeződik a show. Nos, elég hosszúra sikeredett ez a munka! – nyilatkozta Hugh, aki hozzátette, hét évvel ezelőtt csak két hetet akart az Egyesült Államokban tölteni a sorozat miatt, ami aztán világhírűvé tette. – Én magam sem gondoltam volna, hogy így alakul, de elég volt. Minden áldott nap hajnali négykor kelek, sokat dolgozom. És sajnos napról napra válik egyre nehezebbé minden. Még ha szokatlan is lesz a szakítás, elég volt.”

A színész ezentúl inkább a zenére koncentrál, hiszen nemrég készítette el szólóalbumát, melyen főként a blues műfajban énekel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek