Starity

Natalie Portman visszavonul

2011. május 11. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel az ifjú színésznő nyáron anyai örömök elé néz, gyermeke érdekében felhagyna a filmezéssel.

hirdetés
Natalie Portman visszavonul

A 29 éves Natalie elégedett az életével, ami nyáron fog kiteljesedni, ugyanis vőlegényével, Benjamin Millepieddel közös gyermeküket várják. A színésznő – aki Audrey Hepburnt szeretné felülmúlni – annak érdekében, hogy több időt tölthessen a kicsivel, még a filmezéssel is felhagyna.

„Audrey sok nagyon jó döntést hozott az életében. Egyre inkább rájövök arra, hogy mennyire nem fontos belekerülni a történelemkönyvekbe. Időt és energiát fektetni a gyerekekbe – na ez az, ami igazán fontos” – nyilatkozta Portman.

Chris Hemsworth – akivel a színésznő a nemrég bemutatott Thor című filmben szerepelt – is elismerően nyilatkozott a kismamáról: „Natalie elképesztően jó anya lesz. Biztos vagyok benne, hogy már régóta szeretett volna gyereket. Gyönyörű és gondoskodó ember, aki ebben a szerepben is remekelni fog. Egyszerűen fantasztikus. Évek óta nagy rajongója vagyok. Intelligens és nagyon jó a humora is.”

Azt még nem lehet tudni, hogy Miss Portman vállal-e több filmet a későbbiekben, ám a közeljövőben biztosan nem találkozhatunk vele a mozivásznon. Ha úgy is dönt, hogy visszavonul, a rajongók továbbra is reménykedhetnek, hogy egy-egy szerep kedvéért majd ismét beadja a derekát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek