Starity

Hayden Panettiere szakított párjával

2011. május 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Külön utakon folytatja Hayden Panettiere és kedvese, a páros ugyanis a majdnem kétéves kapcsolat után szakított egymással.

hirdetés
Hayden Panettiere szakított párjával

A páros a távolság miatt nem tudta élvezni a kapcsolatot, hiszen amíg a színésznő Los Angelesben, addig a nehézsúlyú bokszoló, Wladimir Klitschko Németországban építgette karrierjét. A szakítás közös megegyezés alapján történt – árulta el Hayden a tizennyolc hónapig tartó kapcsolatuk befejezéséről.

„Amíg a szakításon gondolkodtunk, mindketten hatalmas tiszteletet és megértést mutattunk egymás iránt. Biztos vagyok benne, hogy közeli barátok maradunk” – mesélte a színésznő, akinek nyilatkozatát egykori kedvese is támogatta, és elmondta, nem szeretne rossz viszonyban elválni Panettiere-től.

„Nagyszerű időt töltöttünk együtt, de rá kellett jöttünk arra, milyen nehéz a kapcsolat fenntartása a két kontinens közti távolság miatt. Büszke vagyok Haydenre, mivel nagyszerű nő. Biztosan barátok maradunk” – tette hozzá Wladimir.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek