Starity

Érkeznek az új Bieberek

2011. május 15. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság egyre több tehetséges fiatalt hasonlítanak a kanadai popénekeshez, Justin Bieberhez.

hirdetés
Érkeznek az új Bieberek

Justin Bieber sztárrá válása valódi sztori lett. Bármit is csinál a kanadai srác, mind a sajtóban köt ki, legyen az hajvágatás, szereplések, vagy akár összetűzések. Sőt, már mindenféle Bieber-kütyüt is lehet venni: babákat, fogkeféket vagy füzetborítókat. Justin videóit még ma is több millióan nézik meg az internetes megosztóoldalakon.

Talán ezen okokból akarnak sokan Justin trónjára törni? A következő fiataloknál már elég sokszor hangzott el a mondat, hogy: „Ő lesz az új Justin Bieber.”

Greyson Chance 14 éves kamaszsrác, aki egy iskolai ünnepségen adta elő a Paparazzi számot – ahol énekelt és zongorázott is. A felvételt közel 40 millióan néztek meg. Tavaly októberben jelent meg első lemeze Waiting Outside the Lines címmel.

A következő jelölt Devin Fox, aki még csak 12 éves, de már elkészült az első klipje, a Hooked on You. Devin igazi reneszánsz embernek vallja magát, mert nemcsak zenével és énekléssel foglalkozik, hanem remekül rajzol, és videókat is készít.

Jack Vidgen az Australia’s Got Talent című tehetségkutatóban robbant be, ahol elvarázsolta a zsűrit a hangjával. A 14 esztendős Jack korábban egy másik versenyt is nyert. Hároméves kora óta énekel, és elmondása szerint egyszer szeretne olyan híres lenni, mint példaképe, Justin Bieber.

Az utolsó előadó pedig MM, azaz Márton Máté, aki az idei év egyik legújabb magyar felfedezettje. Azt már mindenki tudja, hogy BNF Frank öccse, és VIVA Comet díjra is jelölték Legjobb új előadó kategóriában. Legelőször az Interaktívban mutatkozott be a Te vagy az a lány című számával. Már előre tudta, hogy Bieberhez fogják hasonlítani, de ez mostanában egyre gyakoribb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek