Starity

Alex Pettyfer vetkőzik új filmjében

2011. május 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood fiatal tehetsége elvállalta a Magic Mike című film főszerepét, ami textilledobással jár.

hirdetés
Alex Pettyfer vetkőzik új filmjében

A 21 éves színész aláírta szerződését új filmjéhez, a Magic Mike-hoz, melyben a fiatal Channing Tatumot alakítja majd. Talán sokan nem ismerik a Step Up című filmmel elhíresült színész múltját, mely tartalmaz érdekes dolgokat. Az viszont egyik rajongó előtt sem volt titok, hogy sztriptíztáncosként kereste a kenyerét.

A filmet Steven Soderbergh rendezi, aki a történetbe Channing Tatumot is beleszőtte: az Alex által alakított fiatal táncos 19 évesen vetkőzni kezd, de a tánc nem csak az éjszakai életben érdekli. Egy Mike nevű tanár – akit Channing alakít – felkarolja, majd a karrierjét kezdi egyengetni. Az alkotásban a rendező is feltűnik, aki saját magát alakítja, hiszen a film születését is vászonra viszik egy „film a filmben” megoldással, s a nézők azt is láthatják majd, ahogy Alexet kiválasztják a szerepre.

A rendező azonnal fantáziát látott Jenna Dewan férje múltjában: „Amikor Channing beszélt nekem erről, rögtön láttam, hogy az egyik legjobb filmterv, amiről hallottam.”

„Azt válaszoltam, rögtön neki akarok látni. Szexi, vicces és sokkoló is egyben. A Szombat esti lázat használjuk kiindulópontnak, reméljük, jó nyomon haladunk. Vad és viharos szakasza volt az életemnek, nagyon izgatott vagyok, hogy újra lemegyünk az oroszlán barlangjába Soderbergh-gel” – válaszolta Channing Tatum.

A film várható megjelenését azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek