Starity

Megfenyegették Bruno Marsot

2011. május 18. 12:12   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy amerikai rapper olyan szintű feltűnési viszketegségben szenved, hogy ismert előadók dalszövegein keresztül történő fenyegetésével próbálja felhívni magára és zenéjére a figyelmet.

hirdetés
Megfenyegették Bruno Marsot

Egy feltörekvőben lévő 20 éves amerikai rapper, aki Tyler, the Creator (becsületes nevén Tyler Okonma) névvel szeretne nagy sikereket elérni a zeneiparban, azzal próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy már befutott zenészeket fenyeget. Néhány napja egy interjúban mondta azt, hogy legszívesebben nyelőcsövön szúrná a Grenade énekesét, Bruno Marsot.

Azonban Tyler nemcsak az interjúk során fenyegetőzik, hanem a Yonkers című dala is Marsról szól, valamint megemlíti benne B.o.B.-t is.

A dalszöveg fenyegető része így hangzik:

I'll crash that fucking airplane that that faggot nigga B.o.B is in / Szét fogom zúzni a k..va repülőgépet, amikor az a homokos néger, B.o.B. rajta van
And stab Bruno Mars in his got damn esophagus / És Bruno Marsot az átkozott nyelőcsövén szúrom le
And won't stop until the cops come in / És nem állok le, amíg a zsaruk jönnek

A megfenyegetett amerikai énekes lazán vette a dolgot, és a SPIN magazinnak így nyilatkozott: „Akkor álljon sorba, ha le akar szúrni engem. Nem ő az első, aki ilyet mondott nekem, és biztos nem is az utolsó.”

Azt azonban nem lehet tudni, hogy Bruno Mars és B.o.B. mivel váltotta ki ennyire a fiatal rapper ellenszenvét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek