Starity

Fluor és SP összefogtak

2011. május 20. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két jó barát, Fluor és SP az 1000 Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvényen hívják fel a figyelmet a gyermekeltűnésekre.

hirdetés
Fluor és SP összefogtak

Május 25-én, az eltűnt gyerekek világnapján kerül először megrendezésre az 1000 Lámpás Éjszaka elnevezésű esemény a Városligetben a Műcsarnok mellett. A gála kezdeményezője Kárász Róbert, a Mokka műsorvezetője, aki szeretné felhívni az emberek figyelmét a nap mint nap előforduló gyermekeltűnésekre.

A rendezvény sztárfellépői Fluor és SP lesznek. Egyelőre titok lengi körül, hogy mivel készülnek, de SP annyit elárult, hogy közös meglepetésprodukcióra lehet számítani. Mindkét híresség fontosnak tartja, hogy a szülők odafigyeljenek a gyerekeikre, és minél kevesebb csellengő fiatal legyen az utcákon, ezért is fontos számukra, hogy minél több ember figyelmét felhívják a rengeteg gyermekeltűnésre.

SP mostanában nagyon elfoglalt, hiszen fellépésről fellépésre jár, és a Nagy Duett színpadán is helyt kell állnia hétről hétre Iszak Eszter oldalán. Fluorral közös lakásukba pedig nemrég Brasch Bence is beköltözött, ami nem kizárt, hogy újabb közreműködésekhez vezet a rajongók nagy örömére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek