Starity

Sienna úgy érzi, megnyugodott

2011. május 19. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sienna Miller úgy gondolja, hogy felkészült harmincas éveire, melyek szerinte nyugodtabbak lesznek.

hirdetés
Sienna úgy érzi, megnyugodott

A szőke színésznő sem lesz fiatalabb, idén decemberben ugyanis betölti a harmincat – mely számára mérföldkő lehet.

Nemrég a Herald Sun készített vele interjút, melyben elmondta, hogy úgy érzi, sikerült lenyugodnia, húszas évei alatt kellőképpen kitombolta magát, s immáron készül a harmincas éveire – melyek reményei szerint nyugalommal és komolysággal telnek. A kérdés az, hogy Hollywoodban vajon ez mennyire lehetséges. „Ha egy kamerával dokumentálnánk az emberek életét 21 éves koruktól úgy 27-ig, találnánk nem túl szép dolgokat is. Nagyon sok mindent megtapasztaltam a húszas éveim alatt, de most már lenyugodtam. Remélem a következő évtizedem sokkal komolyabb lesz.”

Emiatt egyébként nem hanyagolja el magát, ugyanúgy mozog, mint eddig, illetve az öregedést is el tudja fogadni, nem úgy, mint sok más hollywoodi kollegínája: „Igen, felfedeztem már az első ráncokat. Én is ráncosodom. Edzőterembe is kell járnom. Úgy gondolom, hogy nem ez az, amire a legnagyobb hangsúlyt kell helyezni, de sajnos Los Angeles a lehető legrosszabb hely erre.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek