Starity

Michael Fassbender is halhatatlan lesz

2011. május 19. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt pár évben tucatjával készültek el a vámpíros filmek – ez alól a közeljövő sem kivétel – Hollywood továbbra is ontja magából a vérszívókról szóló alkotásokat.

hirdetés
Michael Fassbender is halhatatlan lesz

A legújabb kiszivárgott pletykák szerint a következő „áldozata” az egyik vámpírszerepnek nem más, mint Michael Fassbender lesz. A német–ír színész Jim Jarmusch legújabb rendezésében alakít majd vérszívót, ám a film címe még titkos, a találgatások szerint egy love storyról van szó.

A rendező nem igazán nyilatkozik, a legtöbb, amit ki lehetett húzni belőle mindössze ennyi: „Már hosszú évek óta tervezgetem ezt a filmet, alig várom, hogy valóban elkészíthessem” – ez, valljuk be, a történet szempontjából nem sokat mond, ám reménykedhetünk egy magas színvonalú alkotásban, ha már a rendező régóta dédelgetett álma.

Michael partnerei a filmben Tilda Swinton és Mia Wasikowska lesznek, a forgatások pedig várhatóan 2012 elején kezdődnek Németországban, Marokkóban és az USA legnagyobb ipari városában, Detroitban, ahol egyébként az eddigi információk szerint a történet játszódik, bemutatva a város elnéptelenedését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek