Starity

Britney sokat aggódik, de boldog

2011. május 19. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő elmondása szerint sokkal többet aggódik mint évekkel ezelőtt, de ugyan akkor boldognak érzi magát.

hirdetés
Britney sokat aggódik, de boldog

Ugyan évekig Britney Spears botrányaival volt tele a bulvársajtó, s sikerei már-már feledésbe merültek, majd végül hű rajongói legnagyobb örömére visszatért a popszakmába új albumával, mely a platina minősítést is megkapta.

A 29 éves énekesnő saját bevallása szerint remekül érzi magát: „Most olyan jól érzem magam, mint aki egy forró, de gyönyörű nyári napon hűsítő teát ivott” – tehát aggodaomra semmi ok, Brit jól van. Viszont mostanában a babatéma, úgy látszik, visszatérő jelenséggé nőtte ki magát a riporterek körében: Britney nemrég még azt nyilatkozta, hogy örömmel vállalna még egy bébit, ám úgy tűnik, mostanra átgondolta a dolgot: „Már gondoltam rá. Ha az időzítés megfelelő volna…” – tehát ami késik, nem múlik, talán ha az albuma, a Femme Fatal lecseng, utána családot alapít párjával, Jason Trawickkel. Ugyan Britnek van már két fia előző házasságából exférjétől, Kevin Federline-tól, viszont az már a jövő zenéje, hogy Jasontól is születik-e egy pici. Azon azonban már nem kell aggódnunk, hogy milyen anya most, illetve ha születne még egy gyermeke: „Többet agyalok a dolgokon, és sokkal, de sokkal többet aggódom. És persze egyértelműbb vagyok, és többet beszélek. Tinikoromban nem nagyon nyitottam ki a számat, de a dolgok megváltoztak mióta anya lettem.”

Nos, szurkolunk Britney-nek, hogy összejöjjön még egy gyermek, persze akkor, amikor ő is úgy érzi, hogy tökéletes számára az időzítés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek