Starity

Szögeczki Ági rövid frizurával hódít

2011. május 20. 16:04   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Emma Watson és Ördög Nóra újra divatba hozta a rövid hajat, hisz egyre többen unják meg a hosszú tincseiket. Újabban a VV-ből ismert Ági vágatta le a haját.

hirdetés
Szögeczki Ági rövid frizurával hódít

A Való Világ 3. szériájából ismert Szögeczki Ági – aki pár hete tért vissza egy négynapos bentlétről a villában – igazából elégedett önmagával, mégis hajvágásra szánta el magát a frizurája rossz állapota miatt. Nagyon meglepődött, mikor meglátta a végeredményt. A hajvágás közben még a sírógörcs is elkapta.

„Tisztában voltam azzal, hogy a sok festés és vasalás miatt nagyon tönkrement a hajam. Lakatos Márk azt mondta rá, hogy olyan, mint egy koporsó, de arra nem voltam felkészülve, hogy ennyire levágják. Ezért, amikor olyan félhosszú lehetett, nagyon elkeseredtem, de Márk megnyugtatott, hogy ha még vágunk belőle, akkor nagyon jó lesz. És igaza lett, teljesen beleszerettem az új frizurámba” – mondta lelkesen a Blikknek.

A szőkeség párjának is nagyon tetszett kedvese új külseje. Ági még egy valamivel nem elégedett: a hasával. Azt mondja, le kellene adnia pár kilót, hogy minden ruha tökéletesen álljon rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek