Starity

Kellan Lutz örül a forgatás befejezésének

2011. május 20. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat Emmett Cullenje azt monta, hosszú hét hónap volt az az időszak, mialatt a Hajnalhasadást forgatták.

hirdetés
Kellan Lutz örül a forgatás befejezésének

Kellan Lutz azt mondta, az Alkonyat Emmett Cullenjének lenni a kedvenc szerepe, mégis örömmel töltötte el, amikor a Hajnalhasadás forgatása végre véget ért. A hét hónapon át tartó kemény munka azonban felszabadult érzést váltott ki belőle. A premiert a rajongók már olyan izgatottan várják, ami hatalmas bevételt ígérget az Alkonyat főszereplői számára.

„Őszintén mondom, az a hét hónap mintha egyre hosszabb és hosszabb lett volna.”

Szerinte a legnehezebb része a vancouveri forgatásnak az volt, hogy távol kellett lennie az imádott kisállataitól, Kolától és Kevintől. Mint minden rajongó tudja, a két kiskutyája jelent neki mindent.

„Imádom a kutyáimat. És amikor Kanadában vagy, nehéz megállnod, hogy ne szállíttasd magadhoz őket repülővel. Ashley Greene így tett, és ez csak még jobban megnehezítette, hogy az enyémek nincsenek velem” – nyilatkozta, majd azt is elmondta, hogy ettől függetlenül sosem reptetné a kutyáit, mert sajnálná és féltené őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek