Starity

Ewan McGregorra szüksége van az édesanyjának

2011. május 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ewan McGregorra szüksége van az édesanyjának, ám jelen esetben nem a szülő–gyermek-kapcsolat miatt.

hirdetés
Ewan McGregorra szüksége van az édesanyjának

Carol McGregor, azaz Ewan McGregor édesanyja szintén a filmiparban dolgozik mint producer, és éppen ezért tart igényt fiára. Legújabb filmjében, a Between Weathersben szeretné, ha szerepelne csemetéje, ezzel is biztosítva a produkció sikerét.

Carol nagy bánatára azonban Ewan igen elfoglalt, így csak akkor tudna szerepelni édesanyja filmjében, ha saját projektjei közül néhányat visszautasítana. „Az időbeosztásától függ természetesen. De folyamatosan támogatja a filmünket” – áll Carol nyilatkozatában, miszerint egyáltalán nem szomorú, sőt, inkább bizakodó. A hírek szerint az asszonynak van oka erre, hiszen Ewan állítólag tényleg szeretne Carollal dolgozni Sharleen Spiteri és Dawn Steele mellett.

Ha mégsem jönne össze a közös munka, akkor azt csak a szoros időbeosztás számlájára lehetne írni. A történet egyébként a hírek szerint egy modernkori Dávid és Góliát-feldolgozás lenne.

A Between Weathers forgatásai idén nyáron kezdődnek Skóciában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film forgatás anya idő
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek