Starity

Miley Cyrusnak új tetoválása van

2011. május 25. 10:10   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éppen latin-amerikai turnén lévő Miley Cyrus ismét varratott magára egy szimbólumot, ami arra emlékezteti, hogy mindig van egy biztonságos hely, ahová visszatérhet.

hirdetés
Miley Cyrusnak új tetoválása van

Miley Cyrus most éppen a Gypsy Heart turnén van Latin-Amerikában, ahol felkereste Fabio „Satori” Henrique tetoválóművészt.

Az új tetoválást abban a hotelben csinálták, ahol Miley éppen megszállt, mert azt mondta, nehéz lett volna elhagynia a szállodát. Azonban nemcsak ő kapott új tetkót, hanem néhány táncosa is.

Fabio az EGO-nak így nyilatkozott: „Miley azt kérte, hogy valami lágyat szeretne. Elétettem két rajzot, és kiválasztotta az egyiket. Azt mondta az anyjának, hogy szeretné, ha valami utalna egy biztonságos kikötőre, valami, ami arra emlékezteti őt, hogy mindig van egy biztonságos hely, ahová visszatérjen. A tetoválás jelentése a remény, és egyúttal emlékeztető, hogy mindig két lábbal álljon a földön.”

Így Miley választása a horgonyra esett, amit a jobb csuklójára tetováltatott. Az énekesnőnek ezzel együtt hat tetoválása van: egy Just Breathe felirat a bal melle alatt, egy szívecske a jobb kisujján, egy kisebb kereszt a jobb gyűrűsujján, egy Love felirat a jobb fülében, és egy álomfogó az oldalán.

„Szerencsém volt, hogy találkozhattam Miley Cyrusszal. Igazán izgalmas! Amíg tetováltam, énekelt élőben. Kizárólag nekünk!” – osztotta meg a Twitteren keresztül Fabio.

Miley a Costa Rica-i koncerten vette le a sebtapaszt, és mutatta meg rajongóinak új tetoválását, akik sikítozásban törtek ki, tehát úgy tűnt, mindenkinek tetszett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek