Starity

Samy Nacerit letartóztatták

2011. május 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Taxi-filmek sztárját, Samy Nacerit a Cannes-i Filmfesztivál ideje alatt közszeméremsértésért letartóztatták.

hirdetés
Samy Nacerit letartóztatták

A színészt a Cannes-i Filmfesztivál ideje alatt tartóztatták le közszeméremsértés vádjával. Samy ugyanis engedelmeskedett rajongóinak, akik mindössze egyetlen fotót szerettek volna kérni a színésztől, aki azonban félreérthette a dolgot, ugyanis fenekét mutatta a kamerába.

A 49 éves sztárt őrizetbe vették az eset után, és azzal gyanúsítják, hogy intim részeit is megmutatta a fiataloknak – árulta el az AFP-nek egy rendőrségi forrás. A francia napilapok – többek között a Nice Matin – már csámcsognak a történteken, és megerősítik, hogy Samy Naceri valóban letolta nadrágját rajongói előtt a tengerparton.

Samyre rájár a rúd mostanság, hiszen két éve késelés vádjával állt bíróság előtt, egy hete pedig egy szálloda biztonsági őreivel keveredett vitába. Az esetről további információk nem derültek ki, így azt sem tudjuk, a színészt elengedték-e az őrizetből, avagy lesz-e az ügynek folytatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek