Starity

Adam eldobta a rajongótáborát?

2011. május 25. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol egyik legnagyobb nyertesének – habár csak második lett – hatalmas rajongótábora alakult ki. James Durbin szerint viszont nem így lett. A srác nemrég esett ki az Idolból.

hirdetés
Adam eldobta a rajongótáborát?

Adam Lambert a minap újabb támadást kapott James Durbintől egy rádiósműrorban, ahol Lambert lemezét kritizálta (amely egyébként szép helyezést ért el az Egyesült Államokban és Európában is).

„Figyelj, Adamnek annyi esélye volt a rock szellemére. Az emberek bíztak benne. Én is. Hatalmas tüzet gyújtott a színpadon az Idolban, az albuma pedig egyszerűen katasztrófa lett. Elég béna és zavaros” – nyilatkozta a srác.

Mi lehet James baja Adammel? Sajnos ez esetben savanyú a szőlő, mert az idei évad rockere a Top 3 előtt esett ki, és még a nagyobb felkérések is elkerülték. Továbbá James hangoztatta, hogy Lambert miatt esett ki, aki nem titkolja, hogy Haley-párti. Továbbá a „Glambert”-ök – akik Durbin szerint mérgesek Adamre a pocsék albuma miatt – sérelmezték, hogy James Adam babérjaira akart törni, hasonló stílussal és show-elemekkel.

Az examiner.com szerint James hatalmas hibát követett el, hogy a karrierje elején olyan előadót kritizált, akinek biztos és erős rajongótábora van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek