Starity

Khloe Kardashian: „Igen, kövér vagyok”

2011. május 26. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian lányok egyike, Khloe kiöntötte a szívét a súly- és magasságproblémáiról az Us Weekly és a Cosmopolitan magazinoknak, valamint elmesélte, milyen negatív reakciókat kapott környezetétől ezzel kapcsolatban.

hirdetés
Khloe Kardashian: „Igen, kövér vagyok”

Khloe Kardashian ruhamérete sosem volt S-es, és sosem volt olyan alacsony, mint a nővérei – sőt, több mint 20 centiméterrel magasabb mindkét Kardashiannál. Így érthető, hogy a vörösszőnyegen lenni Kim és Kourtney mellett nem valami nagy élmény a „nagyobb” nővér számára.

„Az egyikük 150, a másikuk 157 centiméter magas, így egy óriásnak tűnök mellettük – mondta a maga 177 centijével Khloe. – Amikor bárkivel találkozom, arra számítanak, hogy 3 méter magas és 100 kiló vagyok.”

Khloe 8 éves kora óta küzd súlyproblémákkal, és ez az évek alatt egyáltalán nem változott. Sőt, ha lehet, csak romlott. Mindig is magasabb és szélesebb vállú volt a két lánytestvérénél. Amikor szülei a válás mellett döntöttek, elkezdett sokat enni. Ételt kapott a kényelemérzetért cserébe, és mást sem csinált, mint mindenfélét összeevett, de akkor úgy tűnt, ez rendben van.

„Mindig negatív kommenteket kapok a súlyomra. Én vagyok a ronda nővér, a kövér, a transzvesztita. Ezeket a dolgokat napi kétszer kaptam meg az utóbbi öt évben – vallotta be. A lány nyilatkozataiból ítélve nem tartja magát szépnek, és nem is úszik az önbizalomban. – Az emberek azt akarják, hogy átlagos méretű legyek. A ruhaméretem 40-es, ami a normális világban nem kövér – de Hollywoodban egyszerűen az. De ha a világ szó szerint rád száll és azzal tömi a fejed, hogy kövér vagy, a végén megtörsz és elhiszed.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek