Starity

Depp a gombafejűek sajtósa lesz?

2011. május 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oasis egykori tagja, Liam Gallagher rendezőnek áll – ám ezt már tavaly bejelentette Cannes-ban. A film forgatókönyve készen van, már csak a szereplők kellenek.

hirdetés
Depp a gombafejűek sajtósa lesz?

Tavaly jelentette be Liam Gallagher, az Oasis egykori tagja, hogy filmet készít a Beatlesről, ám idáig nem lehetett róla hallani semmit. A forgatókönyv elkészült, és bevallása szerint már csak a szereplők hiányoznak. Ha csak azt nézzük, hogy a gombafejűek sajtósának Johnny Deppet szeretné, akkor vajon maga a banda kikből állhat majd?

„Derek Taylor egy haver volt. Ott volt Lennon mellett. A forgatókönyv már készen van. Mindenki teljesen odalesz érte. Már csak ki kell választanunk a színészeket. Azt akarom, hogy Johnny Depp alakítsa Derek Taylort. Szinte rá írtuk a szerepet, nagyon illene hozzá” – nyilatkozta Gallagher, s kissé meredeknek tűnhet, de azért alapoz ennyire Johnnyra, mert jó barátja.

Depp és Gallagher akkoriban ismerkedtek meg, amikor a színész Kate Moss angol modellel randizgatott. Az Oasis és Johnny közt olyan szoros kapcsolat alakult ki, hogy a színész még zenélt is a banda egyik lemezén.

A film egyébként Richard DiLello The Longest Cocktail Party című könyve alapján készül, és a Beatles életét 1967-től a feloszlásukig mutatja be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek