Starity

Frankie Ballard lesz az új countrycsillag?

2011. május 27. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves énekes, Frankie Ballard idén összeállt Taylor Swifttel, és a Speak Now turnén melegíti majd be a közönséget az énekesnő előtt. Emellett természetesen saját albumát népszerűsíti.

hirdetés
Frankie Ballard lesz az új countrycsillag?

Frankie Ballard lehet a country műfaj legújabb csillaga, amire igen nagy esélye is van, hiszen hamarosan Taylor Swifttel indul turnézni. Május 24-én jelent meg az eslő stúdióalbuma, erről faggatta a US Magazine is.

– Hogyan keveredtél bele Kenny Chesney tehetségkutatójába, a Next Big Starba?
– Csodás volt. Épp Michiganben voltam, amikor a show a városba jött, válogató céljából. Nehéz út volt, végül megnyertem, csodás utazás volt, rengeteg csodaszép élmény és persze tapasztalat. Többször is ellátogathattam Nashvillebe, ahol bemutathattam a zenémet.

– Mit várhatunk tőled a saját nevedet viselő, legelső stúdióalbumod kapcsán, mely a héten jelent meg?
– Nagyon izgatott vagyok. Régóta vártam már erre, hogy kiadhassam a saját munkám, rengeteget dolgoztam az albumon. Alapjáraton countryelőadó vagyok, de egy rockosabb vonal is felfedezhető lesz rajta, illetve nagyon sok a gitárszóló, melyeket én játszok. De ezeket leszámítva countrydal az összes. Izgatott vagyok, hogy az emberek mennyit vesznek majd a CD-ből, és mit mondanak majd róla.

– Hogyan tudnád jellemezni a zenédet?
– Alapjában véve country, de a hangom kicsit keményít rajta, illetve nagyon sok a gitár, ezektől kicsit más lesz. Olyan északi rock beütésű egyrészt, másfelől viszont Travis Tritt-hatás érezhető rajta, egy cseppnyi blues formájában, hiszen őt nagyon szeretem, de ettől még a country műfajba sorolom az összes dalt.

Taylor Swift turnéján, a Speak Now-n a nyitóelőadó leszel. Mit várhat tőled a közönség?
– Óriási megtiszteltetés volt, hogy meghívott, ő a legnagyobb dolog a zenémben. Ez hihetetlen lehetőség, remélem a rajongói szeretni fogják a zenémet, alig várom, hogy mellette állhassak a színpadon. Megpróbáljuk majd felpezsdíteni az emberek vérét, felkelteni őket az ülőhelyekről, és izgatottá szeretnénk őket tenni.

– Mi a kedvenc részed a turnézásban?
– A legjobb pillanata az, amikor a színpadon állok, de imádom még azt is, hogy rengeteg új helyet megismerhetek, és sok új emberrel találkozhatok.

– Zenélnél együtt Taylorral?
– Igen, nagyon szeretnék. Lenyűgöző előadó, és szerintem az emberek is imádnák a közös munkánkat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek