Starity

Khloe Kardashian a NIVEA-val kampányol

2011. május 28. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfiatalabb Kardashian lány és a NIVEA összefogott: közös projektjükben a nők ellensége, a cellulitisz ellen küzdenek.

hirdetés
Khloe Kardashian a NIVEA-val kampányol

A 26 éves Khloe Kardashian tudja, hogy nem tökéletes, mégis tesz ellene, hiszen hamarosan beköszönt a bikiniszezon: a Good-bye Cellulite, Hello Bikini! nevű programban Khloe átváltozását követhetjük nyomon.

Az amerikai NIVEA Facebook-oldalán ad majd beszámolót Miss Kardashian, hogy hogyan is működik programja, mely a Good-bye Cellulite Fast Acting Serumból és az Advanced Good-bye Cellulite Gel-Creamből áll, illetve emellett fitnesszel is égeti a kalóriákat.

„Igen, van narancsbőröm, ez nem titok. Nagyon izgatott vagyok, hogy a NIVEA segít, hogy ezen a nyáron szexisebbnek érezhessem magam. Láttam már csodás eredményt, például Kimet, amikor pár éve végigcsinálta a négyhetes kúrát. Azért csinálom meg én is, hogy nőjön az önbizalmam, és a bőröm simává váljon” – mondta el Khloe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek