Starity

Sztárfutam a szeptemberi félmaratonon

2011. május 30. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iszak Eszter és Kállay-Saunders András már melegítenek a szeptemberi félmaraton váltóversenyére.

hirdetés
Sztárfutam a szeptemberi félmaratonon

Iszak Eszter és Kállay-Saunder András úgy döntöttek, hogy elindulnak a szeptemberi félmaraton váltóversenyén. A két híresség semmit nem bíz a véletlenre, már el is kezdték a felkészülést. Első lépésként közel 300 futóval együtt részt vettek egy különleges futóversenyen a Vidámparkban és az Állatkertben. A duó szeretne a legjobb formába kerülni a szeptember 4-én megrendezésre kerülő 26. Nike Budapest Félmaratonra, és ezért mindent meg is tesznek.

„A sport eddig nem volt része az életemnek, az edzőtermeket inkább elkerültem – vallotta be Eszter. – Ahogy azonban egyre több feladatban kellett helytállnom, rájöttem, hogy a rendszeres testmozgás nemcsak az állóképességemet javítja, hanem ki is kapcsol. A futás most egy új kihívás az életemben: a célom az, hogy szeptemberben váltóban, két futótársammal lefussam a Félmaratont” – tette hozzá a VIVA TV gyönyörű műsorvezetője.

A fiatal szépséggel ellentétben a Megasztár felfedezettje, Kállay-Saunders András gyerekkora óta aktívan sportol. „Nagyon szeretek futni, mindig megnyugtat a kocogás. Kiskorom óta rendszeresen sportolok, de versenyekre nem nagyon jártam eddig. Úgy döntöttem, hogy a Megasztár után idén egy újabb területen mérettetem meg magam” – mondta el az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek