Starity

Lady Gaga miatt fogy a bébitáp

2011. május 30. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különc énekesnő nagy hatással van a bébiételek eladására. Legalábbis Angliában, ugyanis miatta egyre többen veszik a piciknek való ételeket.

hirdetés
Lady Gaga miatt fogy a bébitáp

Az extravagáns sztár fellendítette a bébiételpiacot, ugyanis egyszer azt nyilatkozta, hogy Goo nevű, speciális diétájának sikerességét a bébiételeknek köszönheti. A diéta turmixolt bolognai és marhahúsos babpüréből, és pépesített zabkásából áll. E kijelentés óta kétszer annyi fogy belőlük, mint eddig.

Gaga szerint a babaételek minden olyan fontos tápanyagot tartalmaznak, amire a felnőtteknek is éppúgy szükségük van, és a kis adagolásnak köszönhetően nem lehet belőlük sokat enni. Kifejezetten örül annak, hogy ilyet ehet, mert régen mindent megevett, amit elé raktak.

A szupermarketláncok boldogok a nagy eladás miatt, főleg, hogy nekik ez nem került semmibe. A boltosok csak azért imádkoznak, hogy minél tovább tartson a fogyiőrület.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek