Starity

Újra táncra perdülnek a pingvinek!

2011. május 30. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újra táncra perdülnek és dalra fakadnak a pingvinek a Táncoló Talpak második részében. A film bemutatóját 2011 novemberére tervezik.

hirdetés
Újra táncra perdülnek a pingvinek!

2006-ban mutatták be a mozik a Táncoló Talpak című animációs filmet, amely már a nyitó hétvégén 41 millió bevételt hozott a Warner Brosnak. A film sikeréhez hozzájárult természetesen az is, hogy a szeretnivaló madarakat neves hollywoodi színészek szólaltatták meg. A szinkronszínészek között ott volt Elijah Wood, Robin Williams és a tragikusan, fiatalon elhunyt Brittany Murphy is.

2011-ig kellett várni a pingvinek újabb kalandjaira, de a készítők most sem bíznak semmit a véletlenre. Elijah Wood és Robin Williams újra visszatérnek, hogy Mumble és Ramon ugyanolyan szórakoztató legyen, mint az első filmben volt, és megtalálták a tökéletes új énekhangot Gloriának is P!nk személyében. A stáblistán mellettük még olyan nevek kapnak helyet, mint Brad Pitt, Matt Damon, vagy említhetnénk akár Sofía Vergarát is, aki minden valószínűséggel Gloria „beszédhangja” lesz.

A film 2011. november 18-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek