Starity

Újra táncra perdülnek a pingvinek!

Kapcsolódó sztárok

Sofia Vergara Sofia Vergara 1415

színésznő

Pink Pink 65

énekesnõ, színésznõ

Brad Pitt Brad Pitt 95

színész

Elijah Wood Elijah Wood 574

színész, producer

Matt Damon Matt Damon 973

színész

Robin Williams Robin Williams 621

amerikai komikus,...

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2011. május 30. 14:02   |   Szerző: Brittany

Hamarosan újra táncra perdülnek és dalra fakadnak a pingvinek a Táncoló Talpak második részében. A film bemutatóját 2011 novemberére tervezik.

Újra táncra perdülnek a pingvinek!

2006-ban mutatták be a mozik a Táncoló Talpak című animációs filmet, amely már a nyitó hétvégén 41 millió bevételt hozott a Warner Brosnak. A film sikeréhez hozzájárult természetesen az is, hogy a szeretnivaló madarakat neves hollywoodi színészek szólaltatták meg. A szinkronszínészek között ott volt Elijah Wood, Robin Williams és a tragikusan, fiatalon elhunyt Brittany Murphy is.

hirdetés

2011-ig kellett várni a pingvinek újabb kalandjaira, de a készítők most sem bíznak semmit a véletlenre. Elijah Wood és Robin Williams újra visszatérnek, hogy Mumble és Ramon ugyanolyan szórakoztató legyen, mint az első filmben volt, és megtalálták a tökéletes új énekhangot Gloriának is P!nk személyében. A stáblistán mellettük még olyan nevek kapnak helyet, mint Brad Pitt, Matt Damon, vagy említhetnénk akár Sofía Vergarát is, aki minden valószínűséggel Gloria „beszédhangja” lesz.

A film 2011. november 18-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek