Starity

Újra színpadra viszik a Pókember musicalt

2011. május 30. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pókember musicalt év elején mutatták be a Broadwayen. A darabbal rengeteg probléma adódott, hiszen minden idők legkorszerűbb technikáival dolgoztak a szakértők.

hirdetés
Újra színpadra viszik a Pókember musicalt

Már év elején bemutatták a Spider-Man: Turn Off the Darkot, de rengeteg probléma adódott a darabbal: egy kaszkadőrnek elszakadt a biztosítókötele, és a földre zuhant, majd az egyik szereplő a csuklóját is eltörte. A Broadway legdrágább költségvetésű musicaljének dalait a U2 frontembere, Bono és a The Edge jegyzi.

Reeve Carney a múlt heti American Idolban előadta az egyik dalt, amely a Rise Above 1 címre hallgat. Most azt tervezik, hogy az egész forgatókönyvet átírják, és 2011. június 14-én bemutatják a végleges darabot. Előtte egy nappal, június 13-án kiadják lemezen a musical dalait. Az albumon egyébként olyan nevek dolgoztak, mint Steve Lillywhite, vagy az utóbbi idők egyik legsikeresebb producere, Alex Da Kid. A felvételeken az eredeti szereposztásban hallhatjuk a Pókember musical dalait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek