Starity

Blake Lively: újabb meztelen fotók

2011. június 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Elég sok van még” – állítja a hacker a meztelen fotókról, amelyeken állítólag Blake Lively látható.

hirdetés
Blake Lively: újabb meztelen fotók

A hacker, aki azt állítja, hogy a birtokába jutott és kiszivárgotatott erotikus fotókon Blake Lively szerepel, gúnyolódik azokon a feltételezéseken, miszerint a képek hamisak.

A srác újabb 17 fotót tett közzé, a Pletykafészek (Gossip Girl) sztárja azonban továbbra is tagadja, hogy ő látható a képeken.

„Blake válasza az volt, hogy »ezek teljességgel hamisak« – meséli a hacker a TMZ-nek. – Mi tényleg, tényleg hiszünk neked... Többet szeretnél?! Egyébként köszönöm a bőséget.”

A kérdéses hölgy a régebbi fotókon teljesen úgy néz ki, mint Blake, azonban az újabb adagban már egy olyan nő látható, akinek van tetoválása. Vajon Livelynek lett volna?

Lehetséges, hogy néhány képen valóban Blake van, ugyanakkor a többin nem. Bár, ha letakarjuk az arcát, akkor is elképesztő az egyezés.

Mindenesetre azok az oldalak, amelyek eredetileg közzétették a képeket, Blake ügyvédjeinek kérésére leszedték őket, ahogy Perez Hilton is.

Perez válasza a tagadásra az volt, hogy ha valóban hamisak a fotók, akkor milyen törvény szerint szedették le vele?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek