Starity

Ben Afflecket megverték

2011. június 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tolvajok városa című film főszereplőjét, Ben Afflecket hatalmas monoklival a szeme alatt kapták lencsevégre a fotósok.

hirdetés
Ben Afflecket megverték

Habár Jennifer Garner és Ben Affleck azon párok közé tartoznak, akik többnyire visszafogottan és egyszerűen élik mindennapjaikat, tegnap mégsem tudtak elrejtőzni: a színészt hatalmas monoklival kapták lencsevégre.

A szélsőséges szóbeszédek szerint maga Jennifer Garner ütötte ki férjét, mivel egyes pletykák szerint a Blake Livelyről készült fotók a Tolvajok városa című film forgatásán, Blake lakókocsijában készültek.

Akik azonban nem adnak a pletykákra, biztosak lehetnek abban, hogy a színész összetűzésbe keveredett, hiszen a pár június 2-án épp egy partiról tartott hazafelé kislányukkal, Violettel.

A megdöbbentő fotókat, illetve a hamis vádakat eddig egyik fél sem kommentálta. Garner a napokban nyilatkozott a szintén hamis terhességéről, és elmondta, a közeljövőben nem kívánnak gyermeket vállalni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek