Starity

Megjelent Inna újabb kislemeze

2011. június 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A román énekesnő, Inna újabb dallal lepte meg rajongóit, ami a Club Rocker címet kapta. Hamarosan a klip is megjelenik.

hirdetés
Megjelent Inna újabb kislemeze

Újabb slágergyanús dallal rukkolt elő a román énekesnő, Inna. Legújabb dala a Club Rocker címet kapta, és már a videoklip is készül hozzá, melyből képeket az 1music oldalán lehet megtekinteni.

„Ebben a dalban, úgy érzem, egy kicsit változott a stílusom az eddigi megszokottól, de egyben nagyon szeretem ezt a dalt, és remélem, a rajongók is imádni fogják. Úgy érzem, ez egy újabb út a karrierem felé. Már nagyon várom az újabb és újabb fellépéseket, hogy a rajongóimmal együtt énekelhessek” – tette közé Inna.

A dal készítésébe természetesen a Play&Win csapat is besegített, akiknek szintén volt mondanivalójuk: „A dal szerkezetében, amit választottunk, Future Club Sounds-dallamot alkalmaztunk, és reméljük, a rajongóknak ez is tetszeni fog, úgy, mint az eddigi közös munkáink.”

Bár még csak pár nap telt el a dal megjelenése óta, a YouTube-on már elérte a hétszázezres nézettséget. Azt még nem lehet tudni, mekkora sikere lesz, ám azt biztosan állíthatjuk, hogy a nyár folyamán ez a dal fog pörögni a világ összes klubjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek