Starity

Pattinson megcsókolta Taylor Lautnert

2011. június 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kevés meglepetést tartogatott a nézőknek az idei MTV Movie Awards. Robert Pattinson ugyanis szájon csókolta színésztársát, Taylor Lautnert.

hirdetés
Pattinson megcsókolta Taylor Lautnert

A különböző díjátadók során mindig megszokott volt egy-egy kisebb botrány vagy figyelemfelkeltés. Az idei MTV Movie Awardson Mila Kunis és Justin Timberlake gabalyodott egymásba.

Azonban nem ők okozták a legnagyobb meglepetést az este folyamán: az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson épp kedvesével, Kristen Stewarttal állt a színpadon, amikor megkapták a legjobb csókért járó díjat. A színésznek „megesett a szíve” Taylor Lautneren, ezért odasietett hozzá, és szájon csókolta!

„Rosszul érzem magam, mert nem érzem úgy, hogy meg kell csókolnom téged. – intézte szavait Kristen felé. – Szerintem van valaki a nézők közt, akit egy kicsit jobban értékelek.”

Ezzel Taylorhoz szaladt, és a két színész csókot váltott. Azt még nem tudni, hogy egy erős, csukott szájjal történt pusziról van-e szó, mindenesetre Robert elég hevesen ragadta meg Lautnert.

A nézőknek természetesen tetszett a színészek alakítása, és hatalmas tapsban tört ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek