Starity

James McAvoy még több X-Ment akar

2011. június 06. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színész elárulta, örömmel venne részt még több X-Men-film forgatásában.

hirdetés
James McAvoy még több X-Ment akar

A Wanted sztárja, James McAvoy vette át Charles Xavier szerepét a most debütáló X-Men: Az elsők című filmben. A film a nyitóhétvégén elképesztő bevételeket hozott, lesöpörte a Másnaposok második részét is – igaz, nem összbevételi szempontban.

A színész pedig annyira beleszeretett az általa alakított karakterbe, hogy szívesen venne részt akár több X-Men-produkcióban is.

„Jó lenne még több dolgot felfedezni a történetben, mondjuk még további két filmben. Ebben Magneto valóságos átalakuláson megy át, és megérti, mi zajlik önmagában. Annyit tudok, ha ez a film sok bevételt hoz, a készítők határozottan többet akarnak majd” – árulta el a színész a Los Angeles Timesnak.

Bárhogy is döntenek a készítők, James remek évet tudhat magáénak: február elején jelent meg az animációs filmje, a Gnómeó és Júlia, melyben a főhősnek kölcsönözte hangját; s év végére szintén egy ilyen stílusú filmmel készül, melyben Bill Nighy és Hugh Laurie lesznek a partnerei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek