Starity

Josh Duhamel visszatér az All My Childrenbe

2011. június 08. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Duhamel ismét elvállalta Leo du Pres szerepét az All My Children című sorozatban, amelynek az ismertségét köszönheti.

hirdetés
Josh Duhamel visszatér az All My Childrenbe

Josh Duhamel visszatér a gyökereihez, és újra szerepelni fog az ABC All My Children című sorozatában, melynek korábban 1999 és 2002 között állandó szereplője volt. A sorozat, amelynek a színész első sikereit köszönheti, 1970. január 5-én került először levetítésre, és egy 2011. január 3-ai adat szerint addig a napig 10 635 epizódot tekinthettek meg a nézők.

Josh azután fog ismét szerepelni a sorozatban, miután a Transformers harmadik részének promóciója lezajlott. Így a Black Eyed Peas énekesnőjének férje szeptembertől újra a szélhámos, Leo du Presként lesz látható a képernyőn. Karakterét korábban úgy írták ki a történetből, hogy egy vízesésnél balesetet szenvedett, így mindenki azt hitte, hogy nem is élte túl; azonban a testét sosem találták meg.

„Mindenki nagyon lelkes az All My Children miatt, izgatottan várják, hogy Josh visszatérjen a Fenyő Völgybe. Leo megjelenése biztosan a szezon egyik csúcspontja lesz” – mondta a sorozat egyik producere, Julie Carruthers.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek