Starity

Anikó új műsort kap, de nem keres túl jól

2011. június 09. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikót augusztusig egészen biztosan kényszerszabadságra küldte az anyacsatornája, addig is haknikból fizeti a hiteleit és az albérletét.

hirdetés
Anikó új műsort kap, de nem keres túl jól

A Való Világ sztárja az Alekosznak Való című tévéműsor vége óta élvezi a szabadságát, vagyis élvezné, ha nem kellene folyamatosan haknikra járnia ahhoz, hogy finanszírozni tudja a létezését.

„Most még vannak fellépéseim, augusztustól pedig majd próbálok valami munkát szerezni. Épp nyári szünet van a csatornánál, viszont már tudom, hogy milyen lehetőségem lesz augusztustól. Erről még nem beszélhetek, de remélem, hogy a Való Világ 5-ben is kaphatok valami kis feladatot” –- meséli a Tabu Tv riporterének VV Anikó, aki egyébként legszívesebben egy gyerekműsort vezetne.

Nádai Anikónak egyébként kell is a munka, mert rengeteg kiadása van, melyeket valamiből finanszíroznia kell.

„Semennyivel nem élek jobban most, mint a műsor előtt. Rengeteg hitelem van, és a felköltözésem óta az albérletemet is fizetnem kell. Sokkal jobban nem élek sajnos, maximum egy albérlet árával vagyok bentebb...” – magyarázza anyagi helyzetét Anikó a tabutv.hu riporterének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek