Starity

Flo Ridát letartóztatták Floridában

2011. június 10. 10:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rappert, Flo Ridát csütörtök reggel tartóztatták le Miamiban jogosítvány nélküli és ittas vezetés miatt.

hirdetés
Flo Ridát letartóztatták Floridában

Flo Ridát csütörtökön kora reggel letartóztatták Miami Beachen, ugyanis úgy vezetett, hogy jogosítványa jelenleg fel van függesztve. Egy rutinszerű számítógépes vizsgálatsorán derült ki, hogy az énekes vezetői engedélyét május 3-án függesztették fel, mert egy április 13-án kiszabott közlekedési bírságot elfelejtett befizetni.

A 31 éves rapper akkor keltette fel a rendőrség figyelmét, amikor South Beachen száguldozott a kétajtós, 2008-as gyártású Bugattijával. Mikor félreállították, a rendőrtiszt azonnal látta, hogy a zenész szeme piros, összefüggéstelenül beszél, és erős alkoholszagot érzett.

„A véralkoholszintje is jóval a megengedett mérték fölött volt” – mondta Deborah Doty, a Miami Beach Rendőrség képviselője a People magazinnak.

A rendőr utasításokat adott Flo Ridának, miszerint egy egyenes vonal mentén menjen végig, amit meg is tett az énekes. Miután a tiszt kérte, hogy ezt ismételje meg, a rapper erre már nem volt hajlandó, és a következőket mondta: „Én ezt nem csinálom. Nem hiszem, hogy tudok egyenesen járni. Ittam egy-két pohárral. Csináljunk egy másik tesztet. A híd túloldalán lakom, otthon megcsinálom.”

Mivel nem volt hajlandó elvégezni az utasításokat, beszállították a Miami Beach Rendőrkapitányságra, ahonnan átvitték a Miami Dade Büntetés-végrehajtási Intézménybe.

„Amíg lehetőségünk nyílik találkozni az ügyfelünkkel és lefolytatni a saját vizsgálatunkat a tények megállapítására, addig elutasítunk minden jövőbeli hozzászólást az üggyel kapcsolatban” – nyilatkozták a rapper ügyvédei, Christopher Lyons és Sandy Becher. Majd azt is közölték, hogy a bíró aláírta az engedélyt, miszerint lehetővé teszi Flo Rida számára, hogy elutazzon Bangkokba a közelgő koncertjére.


Flo Rida rendőrségi fotója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek