Starity

Juliette Lewis összeveszett Mark Ruffalóval

2011. június 10. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész közös filmjük forgatásán keveredett heves vitába, amikor Lewis nem volt hajlandó eljátszani egy jelenetet.

hirdetés
Juliette Lewis összeveszett Mark Ruffalóval

Juliette Lewis és Orlando Bloom is főszerepet játszik Mark Ruffalo első rendezésében, mely a Sympathy for Delicious címet viseli. A színésznő azonban összetűzésbe keveredett Ruffalóval, ugyanis nem volt hajlandó eljátszani egy jelenetet.

Köztudott, hogy Juliette-nek problémái voltak a kábítószerekkel, s a filmben épp egy heroinfüggő nőt alakít. A színésznőnek nehezére esett a kamerák előtt eljátszani a jelenetet úgy, ahogy Ruffalo kérte, ezért heves vitába keveredtek.

Ruffalo végül úgy döntött, elküldi a forgatásról a hisztérikus színésznőt, s később bevallotta, ez nagyon is jót tett mindkettőjüknek: „Benne volt a karakterében, de nem volt hajlandó megcsinálni. Ekkor közöltem vele, hogy menjen haza, mert ez így nem fog működni. A legjobb dolog volt, amit csak tehettem, mert megtanultam, hogy bizonyos dolgokkal úgy a legjobb elbánni, ha békén hagyjuk őket. Miután felhívott, és megbeszéltük, megmondtam neki, hogy jöjjön vissza.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek