Starity

Thalía harmadik könyve már előrendelhető

2011. június 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói díva harmadik, önéletrajzi könyve spanyol és angol nyelven jelenik meg november elején, ám már most előrendelhető, postaköltséggel együtt is viszonylag elérhető áron.

hirdetés
Thalía harmadik könyve már előrendelhető

A rajongók nagy örömére néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra került Thalía új könyve, a Cada día más fuerte borítója – két változatban is.

Ahogyan az előző két könyve, ez a mű is két nyelven kerül kiadásra a spanyolul nem beszélő olvasók kedvéért: az angol nyelvű változat – mely különös módon 16 oldallal rövidebb, mint a spanyol – címe Growing Stronger lesz. A kiadvány további különlegessége, hogy – kihasználva napjaink technológiai vívmányait – e-könyv formátumban is elérhető lesz.

A könyv kemény fedelű, a spanyol nyelvű változat 304, az angol 288 oldalas, és a Penguin Books kiadó gondozásában jelenik meg. A spanyol változat ára most 12,85 angol font, az angol nyelvűé pedig 12,75 (magyar pénzre váltva mindkettő kicsivel több, mint 3800 Ft), amihez még 7,98 font (kb. 2300 Ft) postaköltséget kell hozzászámolni.

Frissítés (2011. június 25.)

A kiadó ismét megváltoztatta a borítót (az online könyvesboltokban megint az első változat szerepel), valamint a könyv árát (fentebb aktualizálva), a kiadás dátumát pedig november elejére módosította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek