Starity

Harry herceg Pippa Middletonnal randizott

2011. június 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A királyi esküvő után rögtön felröppent a pletyka, miszerint Harry hercegnek igencsak megtetszett a kisebbik Middleton lány, és ez a szimpátia kölcsönösnek tűnik. Úgy látszik, a pletyka beigazolódni készül.

hirdetés
Harry herceg Pippa Middletonnal randizott

Katalin és Vilmos esküvője óta úgy Harry herceg, mint Pippa Middleton fokozott népszerűségnek örvend. Természetesen sokan már most biztosak benne, hogy ők ketten lesznek Anglia következő álompárja. Eddig csak alaptalan pletykáknak tűntek a kettejük kapcsolatáról szóló híresztelések, nemrég azonban a két fiatalt együtt látták teázgatni Chelsea-ben a Troubadour nevű kávézóban.

Egy törzsvendég így nyilatkozott: „Harry párszor megfordult már ezen a helyen, szemmel láthatóan kedveli a Troubadourt. Sört szokott inni, de most Pippával kettesben voltak, közelükben senki, zavartalanul ették a muffinjukat, hozzá teát ittak.”

Pippa állítólag a napokban szakított barátjával, Alex Loudonnal, és köztudott, hogy Harry is facér. Lehet, hogy a rajongók álma beteljesül, és a herceg Pippát választja végül?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek