Starity

Maroon 5 és Christina Aguilera duett érkezik

2011. június 16. 11:11   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Voice két zsűrije összeáll egy dal erejéig. Mint tudjuk, a Maroon 5 is készíti legújabb albumát, amin az aranytorkú énekesnővel akarnak közreműködni.

hirdetés
Maroon 5 és Christina Aguilera duett érkezik

Adam Levine, a Maroon 5 énekese kihasználja az összes lehetőséget, amit a The Voice kínál. Az előző albumuk ugyanis nem teljesített túl jól, és már készítik is a következőt.

Felvettek egy dalt Christina Aguilerával, melynek címe Moves Like Jagger. Adam és Christina is megerősítették hírt, valamint a The Voice stábja azt is bejelentette, hogy a következő adásban elő is fogják adni. Pár nappal ezek után a stúdióverzió az iTunesra is fel fog kerülni.

A források azt beszélik, hogy ez egy rockos, dinamikus szám, és alig várják, hogy ezt a közönség is meghallgassa. Egy ilyen duettből csak jó sülhet ki, hiszen Christina már bebizonyította, hogy a hangja tökéletesen illik a rockos beütésű számokhoz is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek