Starity

David az exnek mondta először: szakított

2011. június 17. 11:11   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Bisbal bejelentése sokakat meglepett. Senki nem számított arra, hogy gyermeke édesanyjával válni készülnek. Még inkább nem várt fordulat a történtekben, hogy eme hír közlését a jóképű férfi pont exe fellépésére időzítette.

hirdetés
David az exnek mondta először: szakított

A végzet rendkívül szeszélyes. A nap, melyen a szakítás napvilágot látott David Bisbal és Elena Tablada között egy neves esemény volt. Az énekes bejelentése egybeesett azzal a jótékonysági koncerttel, ahol a férfi exe, Chenoa is énekelt.

A jótékonysági összejövetelre a Murcia La Dondomina stadionban került sor. Sok spanyol művész gyűlt itt össze, hogy énekével hozzájáruljon annak a pénznek az összegyűjtéséhez, melyet a Lorcát sújtott földrengés áldozatainak megsegítésére fordítanak.

A helyzet morbiditása abban rejlik, hogy a göndör fürtjeiről híres szívtipró és Chenoa korábban együtt voltak, és sokan álompárnak is tartották a szerelmeseket, akik a „spanyol Megasztár”, azaz az Operación Triunfo című tehetségkutató műsorban ismerkedtek meg és jöttek össze. Sokan a mai napig tudni vélik, hogy szívük mélyén még egyikük sem heverte ki a másikkal történteket, és hogy ez annak tudható be, hogy a két fiatalt az ég is egymásnak teremtette. Most viszont David szakított, ám Laura jelenleg boldog párkapcsolatban él aktuális kedvesével, a színházi producerként ténykedő Alain Cornejóval.

A gálán többek között még olyan művészek is felléptek, mint Pignoise, Diego Martín, Rosana, az Estopa, a Camela, a Revolver vagy éppen Chenoa egy másik exe, David de María.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek