Starity

Megjelent Patai Anna első videoklipje

2011. június 19. 18:06   |   Szerző: allisynfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 11 éves, Megasztárból ismertté vált Patai Anna leforgatta élete első videoklipjét. A kis énekespalánta úgy mozgott a kamera előtt, mintha már évek óta ezt csinálná.

hirdetés
Megjelent Patai Anna első videoklipje

Patai Anna saját videoklippel állt elő, melynek címe Küldd el a mosolyod. A kislány nagyon otthonosan mozgott a kamerák előtt, és nagyon élvezte a forgatást, egész végig csak nevetett. A kliphez saját ötleteit használta fel, a mozgását és a táncát is ő maga találta ki, alig szóltak bele, hogy mit csináljon.

„Reménykedtem benne, hogy egyszer majd lesz egy saját dalom, és szerepelhetek a zenecsatornán egy klippel” – vallotta be.

Az álma pedig valóra is vált, hiszen a VIVA TV-n már be is mutatták a klipjét. Következő vágya, melyre pályázik, hogy egyszer ő is kapjon egy Comet-gömböt a VIVA Comet 2012-es versenyen.

A videóban Anna mellett egy tucat másik gyerek is szerepel. Az énekeslány azt mondta, szerinte nagyon aranyosak voltak a szereplők, és mindenki élvezte a mókát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek