Starity

Érkeznek L.L. Junior és Nótár Mary új klipjei

2011. június 19. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

L.L. Junior és Nótár Mary gőzerővel dolgoznak – mint mindig. Készülnek a szeptemberben megjelenő új lemezek studiómunkálatai, vár rájuk a nyári koncertszezon, s új videoklipek születése is jelzi mérhetetlen energiájukat.

hirdetés
Érkeznek L.L. Junior és Nótár Mary új klipjei

L.L. Junior már híres klipjeiről, hiszen tízéves pályafutása alatt most készítette el 17. videoklipjét. Egy jól bevált receptet kívánnak újra alkalmazni, hiszen már 2007-ben készítettek egy olyan kisvideót, amelyben két szám alkot egy videoklipet.

L.L. Junior és menedzsmentje a legutóbbi, Impresszió című albumának első két trackje mellett döntöttek: Az éjszaka ritmusa és az Őrült lennék című dalok mixéből forgatták le az új klipeket.

Junior mindig is vonzódott a színészet iránt, még iskolában is fejlesztette tudását, így ebben a klipben ezt az extrát mindenképpen fel kívánta használni, sőt, most nagyobb hangsúlyt szeretett volna a vidámságra helyezni.

Ebben a klipben Junior egy szerelmes pincérfiút játszik, aki egyből beleszeret egy étterembe belépő lányba, és a klip végéig az ő kegyeiért harcol.

Nótár Mary ezzel szemben ebben 2011-ben kezdte el menedzsmentjével a videoklipek világát meghódítani – egészen sikeresen, hiszen a Vártalak című klipje nagyon sok elismerést kapott, így nem volt kérdés, hogy a Rumcsaka című albumáról még egy dalból készüljön videoklip.

A döntés a Rázd meg című r'n'b stílusú dalra esett. Ez a klip egy történetet fog feldolgozni, amelynek alaptémája a sikerhez vezető út nehézségei és megpróbáltatásai, valamint az összetartás fontossága.

Mindkét előadó nagy reményeket fűz ezekhez a klipekhez is, és bíznak benne, hogy akár a 2011-es nyár nagy slágereivé válhatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek