Starity

Barna Zsombor szakított a barátnőjével

2011. június 23. 15:03   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű szappanoperában Illés Pétert alakító Barna Zsombor a közelmúltban úgy döntött barátnőjével, hogy különválnak az útjaik.

hirdetés
Barna Zsombor szakított a barátnőjével

A 20 éves színész két évig tartó párkapcsolata nemrég ért véget – kedvesével közösen döntöttek úgy, hogy kapcsolatuknak ennyi volt. Zsombor azt hitte, könnyebb lesz a szétválás, mégis megviselte őt. A színész egyébként boldogan emlékszik vissza a barátnőjével eltöltött hosszú időre. Mikor szünetei voltak a stúdióban, bement hozzá barátnője, és az összes szabadidejüket együtt töltötték.

„Nagy szerelem volt a miénk, mégis elmúlt. Azt hittem, sokkal könnyebben megy egy igazi elválás. De amikor tudatosult bennem, hogy többé nem lesz mellettem az a lány, akit szerettem, iszonyatos érzések kerítettek hatalmukba” – mesélt a Bogival töltött időről és a vele való szakításról a Barátok Közt Petije.

Bevallása szerint a tűz egyik napról másikra aludt ki, és egyszer csak azt vették észre, hogy nem várják a randijaikat, és nem dobja őket fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek