Starity

Sarah Darling: „Mindig ezt akarom csinálni"

2011. június 22. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Darling a napokban interjút adott a Country Music Pride-nak. A countryénekesnő mesélt többek között a CMA Fesztiválról, valamint arról is, mit jelent számára a zene.

hirdetés
Sarah Darling: „Mindig ezt akarom csinálni"

Sarah Darling új lemeze, az Angels and Devils többek szerint az énekesnő lágyabb és bensőségesebb oldalát mutatja meg. A gyönyörű sztár a napokban a Country Music Pride internetes oldalnak nyilatkozott arról, mit is jelent számára a zene.

„Iowa állam egyik kisvárosában nőttem fel, ahol nem nagyon volt lehetőség arra, hogy bekerüljek a zeneiparba. 13 évesen azonban az Iowa State Fair színpadán állhattam, ahol gyönyörű érzés fogott el. Akkor tudtam, hogy mindig is ezt akarom csinálni.”

Sarah az idei CMA Fesztiválon is fellépett, ahol új élményekkel lett gazdagabb: „Nagyon jó volt, hogy ott lehettem a hét eleji divatbemutatón. A legjobb viszont az volt, amikor szemtől szemben állhattam a rajongóimmal, és beszélgethettem velük. A CMA pont erről szól, hogy világossá váljon számunkra, hogy a rajongók mennyire támogatnak minket. És persze az is jó volt, hogy más művészekkel is találkozhattam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek