Starity

Levine beszólt Lambertnek

2011. június 24. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maroon 5 énekese a The Voice című műsorban nyilvánított személyes, Adam Lambertre bántó véleményt egy előadás kapcsán.

hirdetés
Levine beszólt Lambertnek

Adam Levine a Maroon 5 bandával vált ismertté, mostanság pedig a The Voice című műsor négy mentorának egyike.

A műsor egyik versenyzője, Nakia, Adam Lambert Whataya Want From Me című slágerét választotta dalának, amelyet tisztességesen elő is adott, azonban Levine elkövette azt a hibát, hogy az értékelésbe személyes véleményt is szőtt: „Számomra unszimpatikus ez a dal, viszont elérted, hogy a te verziód szeressem. Nem hallottam ezt a dalt soha, de úgy gondolom, jobban énekelted, mint az eredeti előadó!”

Lamberthöz a hír a rengeteg felháborodott „Glambert”-visszhang után jutott el, aki igyekezett finomam csillapítani a kedélyeket a Twitter-oldalán keresztül: „Úgy van, Nakia! Énekeld, fiú! Fantasztikus fellépés. Adam majd tudni fogja, ki vagyok a következő albumom után. Készülj, Lavine. Hahah :) Majd rá pár percre hozzátette: „Tudnotok kell, nagy Maroon 5-rajongó vagyok. Rajongók: SEMMI ok haragra. Köszönöm, hogy védtek, de velem minden rendben!”

Levine másnap bocsánatot kért írásban Lamberttől a tehetségkutatóban mondott szavai miatt, szintén Twitteren: „Adam! Ne haragudj, de tényleg soha nem hallottam ezt a dalt ezelőtt. Nem csak beszélek.”

Adam lezárta annyival, hogy minden rendben van.

Viszont a glambertök nem olyan kegyesek, mert furcsállják, hogy még is hogy a fenébe nem hallhatta a dalt korábban, mivel a WWFM Grammy-díj-jelölt volt, és Levine bizottságtag volt. Így két esetet hoztak fel: az egyik, hogy Levine hazudott, a másik és kellemetlenebb: úgy szavazott Adam ellen, hogy nem ismerte rendesen a mezőnyt.

A bocsánatkérést Levine viszont a Grammy-vád után visszavonta Twitteren keresztül: „Komolyan, én őszintén nem hallottam a dalt korábban, de Nakia elérte, hogy szeressem, különben nem tettem volna. Ez van. NEM sajnálom.”

Ez így rendben van, de a kérdésre még mindig nem adott választ, hogy így hogy adta le a voksát a Grammy-díj-nyertesre?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek