Starity

Lady Gaga kitüntetést kapott Japántól

2011. június 24. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extravagáns énekesnő több millió dollárt gyűjtött össze az országnak saját tervezésű karkötőivel.

hirdetés
Lady Gaga kitüntetést kapott Japántól

Az énekesnő pár órája a japán turisztikai hivatalnak köszönhetően kitüntetésben részesült, mivel több millió dollárt gyűjtött a távol-keleti országnak.

Gaga még tavasszal tervezett meg egy karkötőt „Imádkozzunk Japánért” felirattal, és rajta az ország zászlójával. Darabja 5 dollárba kerül (kb. 1000 forint), és a bevétel teljes egészét a károsultak megsegítésére ajánlják fel.

Lady a karkötőkből származó bevételen kívül fontosnak tartja a turizmust is, így a díjátadó konferenciáján azt kérte, minél többen látogassanak el Japánba: „A mai napot, sőt, az egész hetet azzal szeretném tölteni, hogy szétnézek Tokióban, és élvezzem ezt a szép várost” – mesélte Gaga, aki jelenleg is Tokióban tartózkodik, és a szombati MTV Video Music Aid Japan díjátadóra készül, melyet a földrengés és szökőár áldozatainak megsegítésére rendeznek. „Úgy gondolom, hogy itt az ideje a továbblépésnek. Továbbra is nagyon fontos a pénz. De az is nagyon fontos, hogy emlékeztetni kell a világot arra, hogy Japán már biztonságos, és nyitott a turisták fogadására. A világ összes tájáról jönniük kell, hogy élvezzék ezt a gyönyörű országot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek